myPIX
NOUKUSAGermany / AustriaFranceItalySpainNetherlands
Hem Skolfoto Billig framkallning Kontakta oss Starta automaten!
till fotoautomaten
Vill du ha en egen fotoautomat för dina besökare?

Nu kan du erbjuda dina besökare servicen att låta dem skapa snygga fotokartor med porträtt, husdjursfoton eller något annat favoritmotiv direkt på din hemsida. Dessutom tjänar du pengar när folk använder din fotoautomat. Med andra ord erbjuder du en mycket bra tjänst som får folk att komma tillbaka till sidan, samtidigt som du får pengar för det.

Låter det intressant? Att anmäla sig som fotoautomat-partner är helt gratis och tar endast några minuter. När du är klar har du en fungerande online-fotoautomat under ditt eget varumärke/namn/logotyp och kan börja tjäna pengar direkt.

Statistiskt sett så väljer ca 8% av de som skapar fotokartor att framkalla bilderna hos en av de mycket billiga fotoframkallare som är rekommenderade i sista steget på fotoautomaten. Dessa fotoframkallare vill attrahera nya kunder och betalar ut ersättning till dig via tex tradedoubler eller zanox, så kallad affiliatemarknadsföring. I snitt gör det att varje användare av din fotoautomat är värd mellan 1-2 kr. Om 50 personer per dag använder din fotoautomat betyder alltså det en extraintäkt på 1500-3000 kr per månad! Förutom detta kommer du antagligen få fler besökare till hemsidan, framförallt återkommande besökare.

Att du kommer öka kvaliteten på din hemsida och tjäna mer pengar är helt klart, men hur kan detta samarbete gynna fotoautomaten.se? Jo, du får 2/3 av intäkterna från din fotoautomat medan vi behåller 1/3 genom att visa vår affiliate-länk, istället för din, 1/3 av gångerna.

Om du inte redan har ett affiliate-konto på tex Tradedoubler eller Zanox, så hjälper vi dig med det. Det är även det helt gratis.

Om du tycker att det verkar krångligt att arbeta med affiliate-marknadsföring så kan du naturligtvis skippa detta och endast skapa en egen fotoautomat, att lägga på din sida.

Skapa din egen fotoautomat genom att klicka här.

Copyright © fotoautomaten.se 2005 Regler för körkortsfoton  |  Affiliate  |  Så går det till!